joi, 10 ianuarie 2008

La Traviata

Ieri seara incepand cu ora 6 jumate am fost la Traviata, dupa ce Mela a prins doua din ultimele locuri in sala. Spre norocul nostru locurile au fost chiar in ultimul rand, acolo unde Eli a putut sa se ridice pe umerii mei sau sa stea sus pe spatarul scaunului pentru a vedea mai bine.
Decorurile minunat colorate cred ca au impresionat-o mult. Iar in pauza cand auzea gong-ul venea repede la locuri casa 'nu vina gongul peste mine'.
Cu toata oboseala unei zile de gradinita a rezistat pana la capat, o mare realizare pentru cei 3 ani si jumatate ai sai.
De altfel nu este prima opera la care mergem impreuna. Am mai fost la Barbierul din Sevilia, intr-o distributie mai putin exceptionala ca cea de azi (cel putin Barbierul - care mai apoi a venit sa colinde militareste si la mine la firma - avea o tehnica mai putin reusita). Atunci impreuna cu Maria a fost in primul rand unde putea vedea instrumentistii.
De asta data la finalul Traviatei aplauda cu lacrimi in ochi, emotionata de cele ce vazuse.
Reconstituirea reusita a balurilor Parisiene m-au facut sa ma gandesc cat de bine ar putea petrece impreuna angajatii operei la un revelion organizat in house. Decorurile ar fi gratis. Iar buna dispozitie o piesa repetata de prea multe ori ca sa mai puna probleme.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Iuhuuuu, Libiam Libiam Nei Lieti Calici!!! Cu elan si frumusete, scrie 'nainte!